Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Virum

På KringleXpressen.dk kan du bestille Virums bedste brød og kager fra de lokale bagerier. Vi leverer alt fra morgenboller til friskbagt rugbrød, kagemand og sandwich. På listen herunder kan du vælge hvilket bageri, som du ønsker at bestille fra. Alle vore bagere har gode udvalg af lækkert bagværk, som du kan få leveret direkte til døren med KringleXpressen.dk. Du vælger selv, om vi skal ringe på døren ved leveringen, eller om vi blot skal stille dine varer på aftalt sted.

Kagemand til fødselsdag fra bageri i Virum

Skal der være fødselsdag for børnene, kan du nu bestille en flot kagemand eller kagekone fra bagerierne i Virum og omegn. Du kan vælge mellem flere forskellige slags kage som for eksempel wienerbrødskagemand eller brunsvigerkagemand og med eller uden slik. Det eneste, som du skal tænke på er at bestille aftenen inden samt at vælge lige præcis den kagemand, som du kunne tænke dig. Klik herunder for at se de forskellige bageriers gode udvalg.

Morgenbrød fra Virum Bager

Skal det være lidt ekstra lækkert i weekenden, kan du bestille lækkert morgenbrød og kage til levering fra KringleXpressen.dk. Det er tilmed muligt at få morgenavisen med, hvis det skal være ekstra nemt. Det er også muligt at få leveret morgenbrød til firmaet samt frisklavede sandwich til frokosten eller mødet. Se eksempelvis Den Helt Rigtige Bagers udvalg af spændende sandwich. Velkommen til KringleXpressen.dk, hvor du kan bestille bagerbrød og kage til levering i Virum.
læs mere
Bagere der leverer i Virum
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle