Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Viby J

Vil du have udbringning af byens lækreste brød, kager og sandwich? Så er du kommet til det rette sted. På KringleXpressen.dk kan du bestille morgenbrød og frokost fra dit lokale bageri i Viby J. Her på siden vælger du, hvad du kunne tænke dig, og hvornår det skal leveres, så kommer en af vores glade chauffører ud til dig. Morgenlevering skal blot bestilles inden 24.00 aftenen før, og frokost skal bestilles inden kl. 10.00 på dagen. Nemt og enkelt!

Frokost til udbringning fra bager i Viby J

Skal der være ekstra god frokost på arbejdet, kan I bestille jeres firmafrokost online her fra en bager i Viby J. Der er meget lækkert at vælge imellem. Prøv eksempelvis et stykke velsmurt højtbelagt smørrebrød fra Fru Nielsens bageri til kun 12 kr. stykket. Eller hvad med en lækker frisklavet roastbeef-sandwich fra KonditorBager? Med frokostudbringning fra et af byens bagerier bliver der med garanti rigtig god stemning på kontoret!

Bestil lækkert morgenbrød og kage her

Det er let at bestille morgenbrød hos KringleXpressen.dk. Her finder du et stort udvalg af morgenbrød, pålæg og hvad der ellers tilhører fra de lokale bagerier i Viby J. Du skal bare vælge, og så bringer vi det til dig. Vi har fuld forståelse for, at du ikke nødvendigvis gider at hilse på udbringeren med morgenhår – vi ringer blot på og stiller dine varer ved døren, så du kan åbne i ro og mag. Velkommen til KringleXpressen.dk, hvor du kan bestille morgenbrød og kager fra de lokale bagerier i Viby J.
læs mere
Bagere der leverer i Viby J
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270... Vis alle