Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Værløse

Er du glad for bagværk og morgenbrød, men træt af at skulle ud i den kolde bil for at stå i kø hos bageren, bør du ikke snyde dig selv for vores service, her hos KringleXpressen.dk. Vi tilbyder nemlig at levere dit morgenbrød direkte til din dør og du kan bestille bagværk online fra de bedste bagere i Værløse, her på siden. Tag et kig på vores oversigt over bagere i Værløse nedenfor og bestil lige det, du kunne tænke dig.

Friskbagte fristelser til stærke priser

Fra håndværkere og chokoladeboller, til kanelsnegle og brownies. Bestiller du online fra bagere i Værløse, har du mange forskellige valgmuligheder. Vi tilbyder blandt andet at levere morgenbrød fra Den Helt Rigtige Bager, der byder på et omfattende udvalg af lækkerier. I morgenbrød kategorien finder du for eksempel håndværkere, fuldkornsboller og grove ciabattaboller. I juletiden kan du hos bagere i Værløse bestille de klassiske julehjerter, samt både pebernødder, juleboller, brunkager, jødekager og vaniljekranse. Du kan naturligvis også få leveret frokosten til din arbejdsplads og skal du holde fødselsdag, lokkes der med levering af flotte kagemænd i forskellige størrelser. Uanset om du kunne tænke dig lækkert wienerbrød, fyldige kager eller pålæg og drikkevarer, bør du ikke gå glip af udvalget fra vores bagere.

Kontakt os

Hos KringleXpressen.dk er det vigtigt for os at du hurtigt og nemt kan bestille dit morgenbrød. Er du i tvivl om processen eller har du spørgsmål angående udvalget, er du derfor altid velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@kringlexpressen.dk og vi svare hurtigst muligt.
læs mere
Bagere der leverer i Værløse
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1211, 1358, 1436, 1577, 1614, 1632, 1674, 1800... Vis alle