Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Tilst

Hvis du gerne vil have friskbagt brød lige til døren, så er du kommet til det helt rette sted. Hos KringleXpressen.dk udbringer vi friskt bagerbrød og skønne kager til dig fra dit bageri i Tilst. Det er meget nemt at bestille online her på KringleXpressen.dk. Du skal bare vælge det bagværk, som du kunne tænke dig, og så bringer vi det ud til dig. Husk blot at bestille dagen før senest kl. 24.00, så bageren kan nå at lave dit dugfriske kvalitetsbrød klar til næste dag.

Bagerbrød og kage til udbringning i Tilst

På KringleXpressen.dk finder du et stort udvalg af bagværk fra bagere i Tilst. Hvis du mangler morgenbrød eller frokost på arbejdet, kan du bestille det her. Prøv eksempelvis en ”Firmapakke” fra Fru Nielsens Bageri med 32 stykker valgfrie rundstykker og tre uimodståelige wienerstænger. Du kan også bestille sandwich til jeres frokost online. Så slipper I for at slå ”sten, saks, papir” om, hvem der skal hente mad i byen.

Bestil kagemand online fra bager i Tilst

Skal der være børnefødselsdag, skal der også være kagemand. På KringleXpressen.dk kan du bestille en kagemand fra din bager i Tilst. Hvad med en kagemand af wienerbrød? Eller en kagemand af hindbærsnitte? Du bestemmer helt selv, det er blot at vælge. Vi leverer kagemanden på den store dag direkte til døren, så der er lidt mindre at bekymre sig om. Velkommen til KringleXpressen.dk, hvor du finder kagemænd, håndværkere, rundstykker og meget mere til udbringning.
læs mere
Bagere der leverer i Tilst
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle