Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Taastrup

Vi leverer friskt brød og bagværk til en hver lejlighed i Taastrup. Det kan være du drømmer om at vågne op til duften af nybagte boller og varme croissanter, eller du måske savner kage til kaffen hos naboen, lækker frokost på kontoret eller bare gerne vil imponere med en festlig kagemand eller en flot lagkage til din fest. Hvad end det måtte være, har vores bagere i Taastrup, det du skal bruge, og KringleXpressen.dk sørger for, at du får det leveret lige til døren.

Godter til den søde tand

Vores bagere i Taastrup har altid et bredt udvalg af lækkert bagværk, så du er sikret, at du altid kan få hvad end dit hjerte må begære af søde sager. Om du har lyst til nogle klassiske godter som kanelsnegle, tebirkes eller chokoladecroissanter, eller du måske har lyst til at pifte hverdagen lidt op med for eksempel rabarberhorn, jordbærtærte eller måske endda en Kaj kage? Kun fantasien sætter grænser for hvilke søde lækkerier, du har lyst til at farve dit morgen- eller kaffebord med. Det kan også være, at du bare gerne vil forkæle familien på en hyggelig søndag i sofaen. Vi har søde sager til en hver lejlighed, og KringleXpressen.dk leverer selvfølgelig det hele lige til døren.

Friskbagt bagerbrød til kontoret I Taastrup

Vi har et tæt samarbejde med dine bedste bagere I Taastrup, hvilket gør det muligt at få leveret friskt bagerbrød både til hjemmet, men også til kontoret. Så er det slut med slattent rugbrød og tørre skorper på kontoret, for KringleXpressen.dk leverer nemlig friskbagt bagerbrød lige fra din bager og hen til kontoret, så det kommer direkte fra ovnen og til jeres køkken. Ligeledes, tilbyder vores bagere i Taastrup også frisk og lækker frokost til kontoret, så KringleXpressen.dk kan eksempelvis levere frisksmurte sandwich, smørrebrød og kolde drikkevarer til jer. Det er en lækker og nem frokostløsning, som efterlader alle på kontoret glade og tilfredse.
læs mere
Bagere der leverer i Taastrup
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1211, 1358, 1436, 1577, 1614, 1632, 1674, 1800... Vis alle
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle