Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Svenstrup J

Bagere i Svenstrup J

Der er et utal af situationer, hvor det kan være en fordel med bestilling og udbringning fra bagere i Svenstrup J og omegn. I en travl hverdag er tiden kostbar, og det samme gælder i weekenden og ferien, hvor du gerne vil udnytte, at du har tid til at hygge dig med din familie og dine venner. Men bare rolig, vi kommer forbi dig, så du kan få alle de lækkerier, der skal til for at redde hverdagen eller for at gøre fødselsdagen til den bedste, du længe har haft.

Bagere fra Svenstrup J redder hverdagen

Nogle gange ved man allerede på forhånd, at dagen bliver sej at komme igennem. Der står en masse møder på programmet, og bagefter skal du hente bilen på værksted og køre en længere vej hjem end normalt – midt i eftermiddagstrafikken. På sådanne dage kan det give et fantastisk løft at vide, at der er noget at se frem til. Ligesom du på forhånd ved, at dagen bliver lang, kan tanken om, at der er lækkert bagværk forude gøre underværker. Og det eneste, du skal foretage dig, er at bestille og være hjemme, når dine chokolade-muffins ringer på. Spis kagerne med det samme eller gem dem til velfortjent aften-sofahygge.

Bagere fra Svenstrup J giver dig den bedste fødselsdag

Det kan også være, at du glæder dig til din fødselsdag som et lille barn – du har inviteret familien og vennerne, som du ikke har fået set i lang tid. Du har haft så travlt, så nu vil du bare slappe af og nyde samværet med dem, du bedst kan lide. For at markere, at der skal hygges igennem, skal der selvfølgelig kage til. Giv dig selv den luksus at få kagemanden bragt ud – du har kørt til og fra arbejde hele ugen, hentet, bragt og handlet ind. Men når du fejrer fødselsdag lørdag eftermiddag skal du have lov til at blive hjemme og få det hele lige, som du vil have det – bagerne fra Svenstrup J er klar til at gøre deres for, at du får den bedste fødselsdag, du længe har haft.
læs mere
Bagere der leverer i Svenstrup J
Hasseris Bageri
9000 Aalborg
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9230, 9260, 9270, 9280... Vis alle