Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Storvorde

Bagere i Storvorde

Bestil dit brød, pålæg og wienerbrød fra bagere i Storvorde lige her på siden. Måske er du ligefrem så heldig at kende bageren, du bestiller fra, da vi bringer ud lokalt. Samtidig med at du får fordelen af at kende kvaliteten på forhånd, undgår du bøvlet med at skulle afsted til din bager i Storvorde midt i en travl hverdag, eller når du har inviteret gæster. Men selv hvis du ikke kender bageren, som du bestiller fra, kan du trygt stole på kvaliteten – vi har mange tilfredse kunder, der har fået bragt alt fra morgenbrød til kagemænd ud.

Din Storvorde-bager hjælper med surprise-festen

Der er mange sammenhænge, hvor det er smart at få bragt brød og kage ud. Det gælder for eksempel, når der skal arrangeres en surprise-fest. Hvis du vil holde festen for din kæreste, kan det være svært at bage, uden at det bliver opdaget. Du må have huset eller lejligheden for dig selv i god tid i forvejen, hvilket ikke altid er lige nemt at få i stand. Måske er det også rart, at du ikke skal stresse over kage og brød, samtidig med at du er spændt på – og måske også lidt nervøs for – hvad kæresten siger til dit arrangement. Når du får kagemanden udbragt, kan du fokusere på andre ting, såsom at pynte op og instruere gæsterne i, hvad de skal gøre, når hovedpersonen ankommer.

Giv dig selv en udbringning i gave

Når du selv holder fødselsdag, er det også skønt, at du ikke skal ud af døren for at hente brød og kage, uanset om du har bestilt i forvejen eller ej. Giv dig selv den gave, at du kan nyde fødselsdagsstemningen i hjemmet, hvad enten du venter gæster eller fejrer med den nærmeste familie. Du fortjener en rolig dag, hvor du ikke skal suse afsted til din lokale bager i Storvorde. Vælg for eksempel at få morgenmaden bragt, så du kan blive lidt længere i nattøjet. Du kan også fejre dagen med en lækker sandwich til frokost eller en kagemand til eftermiddagskaffen – mulighederne er mange.
læs mere
Bagere der leverer i Storvorde
Hasseris Bageri
9000 Aalborg
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9270, 9280, 9400