Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Solrød Strand

Nu kan du bestille lækkert morgenbrød og kager fra dit bageri i Solrød Strand. KringleXpressen.dk leverer dine varer lige til døren. Konceptet er enkelt – du vælger det bageri, som du bedst kan lide, så vælger du ud fra det lækre sortiment af brød og kager, og dernæst leverer vi direkte til dig. Herunder kan du vælge fra listen, hvilket bageri i Solrød Strand du kunne tænke sig at bestille fra. Fælles for alle bagerier er den gode kvalitet!

Alt til morgenbordet fra bageri i Solrød Strand

På KringleXpresse.dk kan du bestille alt godt til morgenbordet og få det leveret, når det passer dig. De forskellige bagere har et varieret sortiment af både morgenboller, wienerbrød, forskellige slags juice og ikke mindst pålæg – alt hvad der skal til for at gøre en god morgen endnu bedre. Skal du eksempelvis have gæster, er det meget nemt at bestille morgenbrødet online her på siden, og så slipper du for selv at skulle bage til alle. Det er også oplagt at bestille udbringning af morgenbrød til firmaet online her.

Udbringning af bagerbrød, kager og wienerbrød i Solrød Strand

Her på siden kan du også bestille kager, wienerbrød og kagemand fra den lokale bager. Vi kan eksempelvis levere til mødet i din virksomhed eller til fødselsdagen hjemme. Udvalget hos de forskellige bagere spænder bredt, og du kan bestille jordbærtærte, othellolagkage, kransekage, kagemand og utrolig meget mere fra din bager i Solrød Strand. Det har aldrig været nemmere at få friskt brød og kage fra bageren!
læs mere
Bagere der leverer i Solrød Strand
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle