Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Skødstrup

Her kan du bestille bagerbrød fra en af de lokale bagere i Skødstrup. Her hos KringleXpressen er vi glade for at kunne tilbyde lynhurtig og pålidelig levering af det lækreste morgenbrød og kageværk. Vores priser er altid i bund og kvaliteten i top. Klik på den enkelte bager nedenfor for at vælge imellem blandt andet rundstykker, kagemand og sandwich.

De bedste bagere i Skødstrup og omegn

Uanset ordrens størrelse så kan du få glæde af vores smarte leveringsservice. Vi har allieret os med de bedste Skødstrup bagere og kan garanteret matche dine ønske. Uanset om du vil nyde et lækkert morgenbord derhjemme i weekenden, eller vil overraske medarbejderne med en skøn frokost på arbejdspladsen, er du kommet til det rette sted. Skal du for eksempel holde fødselsdagsfest og vil du undgå for meget stress og jag, så leverer KringleXpressen flotte kagemænd hele ugen.

Meget at vælge imellem

Vi ønsker naturligvis at kunne tilfredsstille alle dine behov og vi samarbejder derfor med forretninger der kan garantere et varieret udvalg. Du kan for eksempel få glutenfrit morgenbrød i form af velsmagende rundstykker til en skarp pris. Er det, det store morgenbord du ønsker så kan du naturligvis finde alle klassikerne, herunder boller, brød, wienerbrød og lækre kager. Uanset om det er hindbærsnitter eller tebirkes du er ude efter, er dette siden for dig. Tag et kig på alle vores bagere der leverer i Skødstrup og omegn nedenfor og få leveret pålæg, drikkevarer, frokost og kagemand direkte til døren.
læs mere
Bagere der leverer i Skødstrup
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270... Vis alle