Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Skodsborg

Her på siden finder du vores oversigt over bagere i Skodsborg. Kunne du tænke dig friskbagte herligheder bragt lige til døren fra din lokale bager, så er KringleXpressen.dk stedet for dig! Uanset morgenbordets størrelse, kan vi klare opgaven hurtigt og billigt, så tag et kig på dine muligheder nedenfor og lad dig friste af de mange lækre varer.

Bestil morgenbrød online hos KringleXpressen.dk

Der er nu ikke noget som lune kanelsnegle, friskpresset juice og lækre rundstykker når man er stået op. Det er dog knapt så skønt at skulle ud i bilen og hente det ved bageren. Derfor kan du hos os finde en oversigt over dine lokale bagere i Skodsborg her på siden og få leveret både rundstykker, kager, drikkevarer og pålæg hjem til din bopæl. Iblandt vores bagere i Skodsborg finder du blandt andet Patricks Bake Shop, der byder på en lang række skønne lækkerier. Her kan du blandt andet bestille rundstykker, horn, gifler, håndværkere og müsliboller, samt pålæg som ost og pålægschokolade – alt sammen til lave priser. Kunne du tænke dig noget sødere, findes der naturligvis også wienerbrød og kager i lange baner. Vælg blandt andet imellem lækre romkugler, lune scones, Othello lagkager, spandauere, kanelsnegle, kærnemælkshorn og frøsnappere.

Frokostlevering til din arbejdsplads

Kunne du tænke dig at springe besværet med at lave din egen frokost over, tilbyder vi naturligvis også at levere frokosten direkte hen til din arbejdsplads. Uanset om du er til ciabattaboller med kylling eller rugbrødschips og pølsehorn, kan vi garanteret matche dine ønsker så bestil fra din bager i Skodsborg lige her og vent på at vi kommer med herlighederne.
læs mere
Bagere der leverer i Skodsborg
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2610... Vis alle