Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Sabro

Bagere i Sabro

KringleXpressens samarbejde med bagere i Sabro kommer dig til gode i diverse situationer, til hverdag, weekend og fest. Ved at få brødet bragt ud sparer du masser af tid og energi. Foruden transporttiden til bageren slipper du for en evt. kø og for, at yndlingsrundstykket eller yndlingskagen er udsolgt. Du kan se nærmere på det velsmagende udvalg fra Sabro-bagere ved at klikke dig videre nederst på siden.

Når du får morgengæster

Der er altid forberedelser forbundet med at få gæster. Ofte kan der komme lidt ekstra stress på, hvis du venter morgen- eller brunchgæster. Når gæsterne kommer tidligt, har du ikke hele dagen til at gå og gøre klar. Udover at du sparer tid, kan det også give en ro i maven, når dit brød er bestilt på forhånd – når du ikke skal skynde dig at tage stilling til, hvor mange rundstykker – og ikke mindst hvilke – du skal købe fra den lokale Sabro-bager. Og du skal ikke i sidste øjeblik beslutte, om du skal købe snegle med hvid eller brun glasur. Eller skulle du hellere tage spandauere? Når du bestiller, er beslutningerne taget i god tid, og du skal bare være hjemme til at tage imod.

Når du vil give kagemand ude som hjemme

Det kan også være, at du får brug for at få bragt en stor, flot kagemand ud – for eksempel hvis din søn eller datter rigtig gerne vil have en kagemand med til klassen. Så er det smart at få kagen leveret ved skolen. Du undgår bekymringerne om, hvorvidt dit barn er ved skolen til tiden, og om du selv når arbejdspladsen til kl. 8, når I også lige skal forbi bageren midt i morgentrafikken. Og hvis I skal holde børnefødselsdag derhjemme, er kagemanden en oplagt klassiker, der altid vækker begejstring. Når du har en hel klasse i huset, kan det være rart at få kagemanden bragt, da du sikkert har nok at tænke på sådan en dag. Husk i øvrigt, at vi ikke bare udbringer morgenbrød og kage fra bagere i Sabro – du kan også bestille frokost, pålæg og drikkevarer.
læs mere
Bagere der leverer i Sabro
Fru Nielsens Bageri Aarhus
8200 Aarhus N
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle