Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Rungsted Kyst

Her på siden ser du de bagerier der leverer morgenbrød og kager til Rungsted Kyst og omegn. Ved at klikke på de enkelte bagere kan du danne dig et overblik over dine muligheder og vælge det bagværk du kunne tænke dig. Iblandt bagere i Rungsted Kyst finder du blandt andet Patricks Bake Shop, der er kendt for en lang række lækkerier.

Fra morgenbrød til dagens avis

Uanset dine specifikke ønsker, går du ikke galt med vores bagere i Rungsted Kyst. Patricks Bake Shop leverer for eksempel alt fra frokost og brød, til boller og kager. Kunne du tænke dig at få leveret din frokost til din arbejdsplads, kan du blandt andet få lækre burgerboller med frikadeller og ciabattaboller med kylling og sprød bacon. Er du ude efter noget til den søde tand, lokkes der både med romkugler, scones og udsøgte Othello lagkager i forskellige størrelser. Der forhandles naturligvis også wienerbrød i form af for eksempel spandauer, snegle kærnemælkshorn, rosenbrød, croissanter, birkes, frøsnappere og meget mere. Skal der holdes fødselsdag og vil du være sikker på at du ikke behøver at stresse for meget rundt når gæsterne er ankommet, kan du selvfølgelig bestille kagemanden online og få den leveret direkte til døren fra din favoritbager i Rungsted Kyst.

Alt hvad du ønsker fra bagere i Rungsted Kyst

Foruden morgenbrød og bagværk, leveres der både pålæg og drikkevarer. Udover klassikere som pålægschokolade, Nutella og ost, tilbydes der lækre marmelader, økologiske æg og meget mere. Er det kakao, mælk eller juice du er ude efter, går du ikke galt i byen med vores udbydere.
læs mere
Bagere der leverer i Rungsted Kyst
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2610... Vis alle