Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Roskilde

På KringleXpressen.dk kan du nu bestille brød og kager online til udbringning. Vi leverer brød og kager fra nogle af de bedste bagerier i Roskilde. Hvis du elsker friskbagt morgenbrød i weekenden, men ikke er vild med at skulle tidligt ud af sengen, kan du bestille det hos os, og så kommer vi med det til dig – direkte til døren. På den måde kan du få lov til at nyde morgenkaffen og din avis i ro og mag.

Udbringning af friskbagt bagerbrød i Roskilde

Her på siden finder du en stor variation af lækkert brød, dejlige kager og ikke mindst frisksmurte sandwich. Skal I have en lækker frokost på arbejdet eller et møde, hvor der kræves lidt til den søde tand, kan I bestille det online her dagen før, og så leverer vi varerne til den tid, som I ønsker. Hos KringleXpressen.dk vil vi gøre det let at bestille bagerbrød i Roskilde. Du skal blot tage stilling til, hvilket bageri du ønsker bagværk fra, og så klarer vi resten.

Bestil din kagemand her

En fødselsdag skal fejres med manér. På KringleXpressen.dk har du muligheden for at bestille en lækker og friskbagt kagemand til din fest fra en valgfri bager i Roskilde. Skal det være en kagemand af brunsviger, thebolle eller wienerbrød? Mulighederne er mange, du skal blot vælge fra det gode sortiment her på siden. Vi leverer din velsmagende kagemand til det ønskede tidspunkt, og så kan du ellers koncentrere dig om resten af forberedelserne til fødselsdagen.
læs mere
Bagere der leverer i Roskilde
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle