Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Risskov

KringleXpressen.dk bringer det lækreste brød og de bedste kager ud til dig fra dit bageri i Risskov. Vælg her på listen hvilket bageri, du kunne tænkte dig bagværk fra. Så leverer vi din bestilling lige til døren. Udvalget er stort, og du kan både bestille wienerbrød til kaffen, sandwich til frokosten, morgenbrød til arbejdspladsen og meget mere. Vi synes, at alle fortjener lækkert brød fra de bedste bagerier i byen, derfor har vi gjort det nemt og enkelt for dig!

Bagerbrød fra din bager i Risskov

Her på KringleXpressen.dk kan du bestille kvalitetsbrød, kager og frokost til rimelige priser. Prøv for eksempel en stor kanelstang til kaffen for hele familien til kun 52 kr. hos Fru Nielsens Bageri. Eller hvad med en firmapakke til morgenmaden på arbejdspladsen med 32 blandede rundstykker og 3 wienerstænger til kun 300 kroner? Så bliver det rigtig god start på morgenen. Se alle vore tilbud og lækre sortiment under hvert enkelt bageri.

Rundstykker, wienerbrød, kagemand mm. fra bageri i Risskov

Det er nemt at bestille brød og kager her på KringleXpressen.dk. Hvis du skal have morgenbrød leveret, skal du blot huske, at vi skal have din bestilling senest kl. 22.00 aftenen før. Ved frokostudbringning skal din bestilling gerne være os i hænde inden kl. 10.00. Står du og mangler en sjov og lækker kagemand til fødselsdagen, er det utrolig nemt at bestille her på siden. Du skal bare vælge, om det skal være en kagemand af brunsviger, wienerbrød eller hindbærsnitte. Bestil fra din bager i Risskov her!
læs mere
Bagere der leverer i Risskov
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270... Vis alle