Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Ringsted

KringleXpressen.dk leverer friskt bagerbrød til din dør fra de bedste bagere i Ringsted. Du kan bestille alt fra morgenbrød til wienerbrød, kagemand, fastelavnsboller, rugbrød, franskbrød og meget mere. Sådan gør du: vælg det bageri, som du bedst kunne tænke dig bagerbrød fra, vælg de friskbagte lækkerier, som du kunne tænke dig, og derefter sørger KringleXpressen.dk for at levere dine varer direkte til din dør. Vi mener, at det skal være nemt for alle at få friskt og smagfuldt brød fra en rigtig bager.

Bestil kagemand fra bager i Ringsted

Når der er fødselsdag, skal der kagemand til. På KringleXpressen.dk kan du bestille en flot kagemand til din fest. Hvad med en Waels-kagemand eller en wienerbrødskagemand med marcipan og glasur? Bestiller du en kagemand fra et af vore bagerier i Ringsted og omegn, kan du være sikker på, at fødselsdagen bliver en rigtig succes. Klik på de forskellige bagere herunder og vælg, hvor du vil bestille fødselsdagskage fra.

Udbringning af sandwich og brød fra bageri i Ringsted

På KringleXpressen.dk kan du også bestille frokost til udbringning fra bager i Ringsted. Hvis der skal være ekstra lækker frokost i firmaet, er den nemme løsning at bestille frisksmurte og velsmagende sandwich fra et af vores bagerier. Her er kvaliteten altid i top. Det eneste du skal huske er, at frokostlevering skal bestilles senest kl. 10.00 samme dag. Der er mange lækre sandwich at vælge imellem – skinke, laks, frikadelle og meget mere. Klik på din favoritbager herunder og vælg dagens frokost fra bageriet.
læs mere
Bagere der leverer i Ringsted
Munkegårdens Bageri Ringsted
4100 Ringsted
leverer i post nr.: 4100