Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Nørresundby

Hos KringleXpressen kan du få leveret brød og kager fra den lokale bager lige til din hoveddør. Her på siden vælger du hvilke produkter du ønsker, så kommer de hjem til dig på det aftalte tidspunkt. Du kan blandt andet bestille morgenbrød hjem til dig og din familie eller til din virksomhed, eller sørge for kage til eftermiddagskaffen uden at skulle stresse over at nå ned til bageren. Med KringleXpressens service, kan du klikke alle de varer hjem, som du kunne købe, hvis du havde tid til at tage hen til den lokale bager i Nørresundby. Herunder kan du se hvilke bagere vi samarbejder med i Nørresundby samt hvilket udvalg vi kan tilbyde dig.

Bestil morgenbrød til dine kolleger

I mange virksomheder er der en fast tradition for, at der er morgenbrød hver fredag morgen. Skulle den tradition endnu ikke være indført på din arbejdsplads, kan du starte den med hjælp fra KringleXpressen. Her kan du nemlig købe firmapakker specielt pakket til fælles morgenmad i virksomheder. I pakkerne får du rundstykker, smør og pålæg. Hvis dig og dine kolleger skulle have lyst til en wienerstang eller en spandauer, kan du naturligvis også tilkøbe det til morgenbrødet - så vil du uden tvivl blive meget populær blandt dine kolleger.

Overrask dine venner og familie med et stort kagebord

Hvis du vil overraske dine venner med noget lækkert, hvorfor så ikke bestille nogle lækre kager her på KringleXpressen? Kagerne bliver leveret frisklavet fra en lokal bager, hvor du finder et stort udvalg af flotte, velsmagende kager. Du kan vælge at bestille en stor kagemand eller forskelligt wienerbrød, for eksempel en smørkrans eller en dagmartærte. Vi kan også tilbyde dig tørkager som en hindbærsnitte eller et studenterbrød. Derudover kan du vælge mellem et stort udvalg af flødekager som othellolagkage, gåsebryst og medaljer eller forskellige skærekager, for eksempel en drømmekage eller en chokoladekage.
læs mere
Bagere der leverer i Nørresundby
Othello Bageriet
9000 Aalborg
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9400
Pandrup Bageri
9490 Pandrup
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9400, 9440, 9490, 9492