Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Næstved

Nu kan du bestille byens bedste brød og kage online på KringleXpressen.dk. Vi leverer friskt kvalitetsbrød direkte til dig, når du har brug for det. Det er ikke altid, at man har tid til at skulle til bageren om morgenen, og nogle gange har man bare lyst til at blive længe under dynen søndag morgen. Så er det nu muligt at bestille morgenbrødet på kringleXpressen.dk fra en valgfri bager i Næstved. Vi leverer til døren!

Byens lækreste bagerbrød til udbringning i Næstved

Her på siden kan du vælge hvilken bager, der leverer i lokalt i Næstved, som du vil bestille brød fra. KringleXpressen.dk samarbejder med rigtig mange kvalitetsbagerier i hele Danmark, der deler vores passion for lækkert friskbagt brød og kage. Det eneste, som du skal gøre er at vælge hvilket bageri, du kunne tænke dig bagværk fra, og så leverer vi, når det passer dig bedst. Du vælger selv, om vi skal ringe på eller blot stille varerne ved døren.

Wienerbrød til døren fra bageri i Næstved

Nu kan du få wienerbrød til kaffen leveret lige til døren. Her på siden finder du et stort udvalg af wienerbrød og andre lækre kager fra din lokale bager i Næstved. Så er der ikke længere nogen undskyld for ikke at have lækkerier klar til gæsterne. Prøv eksempelvis en kanelstang fra Bagergården Fensmark til kun 38 kr. Eller hvad med en stor kringle med det dejligste fyld til hele selskabet? Mulighederne er mange, du skal blot vælge, bestille og så leverer vi!
læs mere
Bagere der leverer i Næstved
Jacobsens Bageri
4760 Vordingborg
leverer i post nr.: 4684, 4700, 4735, 4750, 4760, 4771, 4772, 4773