Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Nærum

Det moderne menneske mangler ofte tid. Hverdagen byder på et pakket program, og tit er weekenden ingen undtagelse. Det synes vi her hos KringleXpressen er en skam, så vi vil – sammen med bagere landet over – gerne gøre vores for, at du kan få lidt mere tid og ro ind i dine dage. Derfor kan du her på siden bestille frokostsandwichen, pålægget til morgenbrødet og meget mere fra bagere, der leverer i Nærum og omegn.

Bagere i Nærum giver en hjælpende hånd med børnefødselsdagen

I mange sammenhænge kan det være en fordel at bestille online og efterfølgende få lækkerier fra bageren leveret. Måske er der en børnefødselsdag lige om hjørnet i familien? Du ser frem til at opleve dit barn blive fejret af sine venner og til, at huset bobler af liv. Men samtidig ved du, at det kræver mange forberedelser at have besøg af små sultne gæster. Der skal planlægges og handles ind – men hvorfor ikke skære lidt ned på forberedelserne? Vælg for eksempel en kagemand fra en bager i Nærum, så det eneste du skal sørge for på dagen, er at sætte tallerkner frem samt at være hjemme, når kagemanden ankommer.

Bagere i Nærum bidrager til den gode weekendstemning

Heldigvis er der jo ingen, der siger, at man kun må spise kage, når det er fødselsdag – hyggetid er ofte lig med kagetid. For manges vedkommende er det i weekenden, at hyggen for alvor skal folde sig ud. Her behøver man ikke at holde sig tilbage med kagen, der signalerer forkælelse og ønsket om godt samvær. Med kage i rigelige mængder og masser af kaffe og te til er rammerne sat for en hyggelig kaffevisit. Eller en hyggestund for dig og den nærmeste familie, hvis I trænger til kvalitetstid sammen. Der er ingen grund til at spilde dyrebar fritid på at suse til bageren, hvor yndlingskagen måske er udsolgt. Hvis I vil gå all-in på hyggen, kan du også bestille brød til morgenmad eller brunch – så er der ikke noget, der forhindrer dig i at blive i nattøjet, hvis det er det, du ønsker.
læs mere
Bagere der leverer i Nærum
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2610... Vis alle