Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Middelfart

På KringleXpressen.dk kan du bestille udbringning af lækkert brød, flotte kager samt smørrebrød og sandwich til frokost. Konceptet er nemt og enkelt. Herunder vælger du den bager, som du kunne tænke dig friskbagt brød fra. Så vælger du dine varer, og derefter leverer KringleXpressen.dk lige til døren. Du vælger selv, om vi skal levere personligt eller blot stille dine varer ved døren. Klik på den enkelte bager og se deres lækre udvalg.

Bagerbrød og wienerbrød til levering i Middelfart

Her på siden finder du byens bedste bagerbrød og wienerbrød til udbringning fra bager i Middelfart. Vi leverer brød fra Danmarks absolut bedste bagerier. Hvis du har brug for lækkert morgenbrød i weekenden eller i hverdagen på arbejdet, leverer vi til døren. Om eftermiddagen er det ofte kage og wienerbrød der skal til. Dette kan vi naturligvis også klare – så du slipper for at bage til hele selskabet. Det er nemt og enkelt!

Frokost udbringning fra bager i Middelfart

Skal frokosten være nem og lækker, kan du bestille sandwich, smørrebrød og andet godt fra din lokale bager i Middelfart. Vi kan både levere, hvis du skal holde et arrangement i firmaet og har brug for mange sandwich eller smørrebrød, men også hvis du blot skal have et par enkelte sandwich til frokosten hjemme. Prøv eksempelvis en lækker frikadellesandwich eller en hel pålægsplade med smørrebrød til 10-12 personer fra Stellas Bageri. Alt bliver leveret friskt og er klar til at komme på bordet!
læs mere
Bagere der leverer i Middelfart
Skovs bagerier
6000 Kolding
leverer i post nr.: 5500, 6000