Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Lystrup

Der er ikke noget som at vågne op til duften af lækkert nybagt brød, der spreder sig i hele hjemmet. Hvis du elsker de langsomme morgener, hvor der er tid til ro og samvær, så vil du elske vores koncept. Hos KringleXpressen har vi skabt et tæt samarbejde med bagere fra hele landet således, at du kan få leveret friskbagt brød og kager lige til døren. Uanset om du er bosat i Silkeborg, Århus, eller et helt tredje sted, så giver vi dig muligheden for at bestille velsmagende brød fra din lokale bager. Det eneste du skal koncentrere dig om er at vælge dine favoritter. Så sørger vi for at brødet og kagerne når frem til din dør på den ønskede dag og tidspunkt. Ved tidligere morgenleveringer afleverer vi blot brødet foran din adresse på et tørt sted, så vi ikke forstyrrer din morgensøvn.

Brød og mad til festlige lejligheder eller kontoret

Her på denne side har vi lavet en oversigt over de bagere, der leverer brød til Lystrup. Dermed kan du nemt skabe et overblik og gå på opdagelse i udvalget af bagværk hos den enkelte bager. Både MIB bagværk i Risskov og Fru Nielsens Bageri på Trøjborg er leveringsdygtige i bagværk til Lystrup og omegn. Her vil du finde alt lige fra nybagte rundstykker til festlige kagemænd og kagekoner, der er med til at skabe de helt rigtige rammer for en hyggelig familiefødselsdag, eller en anden fejring. Vores samarbejdsbagere er også leveringsdygtige i forskelligt bagværk til frokosten.

Spar tid og spis godt med KringleXpressen

Så uanset om du står for frokosten på arbejdet, eller har inviteret gæster, så kan vi tilbyde et lækkert sortiment af sandwich, der er lavet af velsmagende brød og sunde råvarer. Vi bestræber os altid på at tilbyde et sortiment af bagværk af en høj kvalitet, men til overkommelige og fornuftige priser. Vi mener at alle skal have ret til og mulighed for at nyde de små hyggelige stunder i livet, hvor der er tid til fuldstændig afslapning og fordybelse i øjeblikket.
læs mere
Bagere der leverer i Lystrup
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle