Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Lille Skensved

Hos KringleXpressen.dk er vi meget stolte af at kunne kalde os selv eksperter i udbringning af bagværk, og vi er helt sikkert også den bedste løsning til at få leveret friskt brød og bagværk helt til døren i Lille Skensved. Vi har et tæt samarbejde med de bedste lokale bagere i Lille Skensved, som hver dag står tidligt op og ælter, rører og bager på livet løs for at have alverdens lækkerier klar når solen står op i Lille Skensved. Med KringleXpressen.dk kan du få fingrene i alle disse lækkerier, uden at træde ud for døren. Vi leverer nemlig direkte fra dine lokale bageres ovn og hjem til dig. Det giver dig en unik mulighed for at ligge alt hverdagens stress til side og vågne udhvilet op til duften af nybagte boller, sødt wienerbrød og varme croissanter.

Friskt bagerbrød fra de bedste bagere i Lille Skensved

Vi kender alle den nedturs følelse, som det er at stå op til rugbrød der har ligget lidt for længe og bare ikke ser appetitligt ud længere, eller franskbrødet som vores morgentrætte hænder knap nok kan skære igennem på grund af den alt for tørre skorpe. Men sådan behøver det slet ikke at være mere! Med KringleXpressen.dk kan du nemlig få leveret friskbagt lunt bagerbrød helt til døren, lige når det passer dig. Vi leverer direkte fra dine lokale bagere i Lille Skensved og helt til dit hjem, så det kommer direkte fra ovnen og til dit køkken, som var det hjemmebagt.

Pift festen og med en Kagemand

Skal du holde fødselsdag eller anden fest? Så kan du med fordel bestille din kagemand online på siden her. En festlig kagemand er et sikkert hit, som altid pifter festen lidt ekstra op og sætter et smil på gæsternes læber. Det er duften af nostalgi og smagen af kærlighed.
læs mere
Bagere der leverer i Lille Skensved
Nicolais Bageri Køge
4600 Køge
leverer i post nr.: 2680, 4600, 4623, 4681