Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Kongens Lyngby

Velkommen til KringleXpressen.dk. Dette er vores hjemmeside, hvor du kan bestille bager udbringning i Kongens Lyngby. Bestilling af bagerbrød er nemt og smart her hos os, da vi har overladt den nemme del til dig. Du skal nemlig blot udvælge dit bageri i Kongens Lyngby, og derefter bestille det bagværk, du ønsker udbragt. Det kan dog også være svært at vælge, hvad man vil have leveret, da bagerierne har et stort og varieret udvalg. Du kan nemlig både bestille rugbrød, rundstykker, flødekager, sandwich, wienerbrød og meget mere.

Firmafrokost i Kongens Lyngby

Hos KringleXpressen.dk kan du ikke kun bestille brød og kage fra dit bageri; du kan også få leveret lækre sandwich til frokosten. Der findes mange forskellige sandwich, og det er derfor oplagt til en firmafrokost, så der er noget til enhver smag. Vi kan også hjælpe dig med at overraske kollegaerne med rundstykker og wienerbrød – det giver altid god stemning, og det friskbagte brød spreder en fantastisk duft. Bestil nybagt bagerbrød her hos os!

Udbringning af byens bedste kagemand

Ingen fødselsdag uden kagemand! Og vi kan endda levere den til dig. Fra din bager i Kongens Lyngby kan vi levere gode boller og en stor, flot kagemand, som giver en ægte fødselsdagsstemning. Bagerens kagemand er selvfølgelig også oplagt at servere til mange andre festlige lejligheder. Bestil bagerbrød fra din bager i Kongens Lyngby hos os – så er du garanteret friskbagt brød og kage af den bedste kvalitet.
læs mere
Bagere der leverer i Kongens Lyngby
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle