Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Kolding

Er du ligeså vild med bagerbrød, som vi er? Vi elsker nemlig bagerens nybagte brød og kager, og derfor leverer vi det også hjem til dig! Her på KringleXpressen.dk’s hjemmeside kan du se, hvilke bagerier nær dig vi leverer bagerbrød fra. Du skal blot vælge din bager i Kolding, og så kan du se det store udvalg af brød og kager, som du kan få leveret lige til døren. Udvalget bliver ikke mindre af at bestille online – tværtimod. Du kan bestille mange forskellige rugbrød, rundstykker, wienerbrød, flødekager, tærter og meget mere. Se bageriernes store sortiment her.

Udbringning af kagemand i Kolding

Den perfekte måde at fejre en fødselsdag eller en anden festlig begivenhed på er selvfølgelig med en stor, flot kagemand fra dit bageri. Fra KringleXpressen.dk kan du nemlig også få leveret en lækker kagemand og boller – det er altid et hit, og så slipper du for at transportere den hjem. Hvis du skal give morgenbrød til kollegaerne, kan vi også levere rundstykker, pålæg og wienerbrød til det. Bestil fra din bager i Kolding her hos os!

Sandwich fra bager i Kolding

KringleXpressen.dk kan også levere forskellige sandwich, smørrebrød eller flotte stjerneskud fra din bager i Kolding. Sandwich og smørrebrød kan de fleste lide, og derfor er det en god ting at servere for kollegaerne til en firmafrokost. Hvad end du har brug for flødekager til aftenskaffen eller smørrebrød til familiefrokosten, så bringer vi det hele ud. Du sparer tid ved at bestille online, og så får du friskbagt bagerbrød lige til døren!
læs mere
Bagere der leverer i Kolding
Skovs bagerier
6000 Kolding
leverer i post nr.: 6000