Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Køge

Intet slår duften af bageren nybagte bagværk! Denne fantastiske duft kan du nu få bragt hjem til dig selv ved at bestille bagerbrød online hos os. Vi leverer nemlig brød og kage fra din lokale bager i Køge, så du kan glæde familien eller kollegaerne med friskbagt bagerbrød. Her på vores hjemmeside kan du se udvalget af bagværk hos dit bageri i Køge – og udvalget bliver ikke mindre af at bestille online. Når du bestiller gennem os, er bageren nemlig forberedt på din bestilling, og du risikerer på den måde ikke, at dit favoritbrød eller yndlingskage er udsolgt.

Udbringning af Køges bedste kagemand

Findes der nogen bedre måde at fejre en fødselsdag på end ved at gøre det med en stor kagemand? KringleXpressen.dk kan hjælpe dig med at få den bragt hjem til dig, så du kan koncentrere dig om festen. Du kan endda også bestille lækre boller, som passer perfekt med kagemand og fødselsdag – eller blot en anden festlig lejlighed. Bestil en flot kagemand online fra din bager i Køge.

Sandwich og wienerbrød til døren

Fra din bager i Køge kan du også bestille spændende sandwich og drikkevarer til firmafrokosten. Du bestiller nemt og hurtigt online, og så står vi for udbringningen af dine sandwich til firmafrokosten. Ligegyldigt om det er kagemand til en festlig lejlighed eller morgenbrød og wienerbrød til kollegaerne, så leverer vi det hele til døren. Du kan endda også bestille friskbagt glutenfrit brød fra dit lokale bageri! ?
læs mere
Bagere der leverer i Køge
Nicolais Bageri Køge
4600 Køge
leverer i post nr.: 2680, 4600, 4623, 4681