Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Klarup

Vidste du, at du kan få dit bagerbrød bragt lige til døren? Det er hurtigt og nemt at bestille – og så slipper du tilmed for at drage til bageren for at opdage, at din yndlingskage eller dit yndlingsrundstykke er udsolgt. Her på siden finder du bagere, der udbringer i Klarup og omegn. Og der er altid tale om dejligt friskbagt bagværk.

Bagere i Klarup gør sølvbrylluppet til en fest

Det er lige før, at du får morgenmaden leveret på sengen, når du bestiller fra KringleXpressen. Og udbringning af morgenbrød kan være en fordel i mange sammenhænge. Måske er sølvbrylluppet lige om hjørnet, og du regner med at blive vækket med morgensang af familie og venner? Det kan være, at du glæder dig, men samtidig synes, at det er lidt uoverskueligt at skulle sørge for morgenmad til alle de mennesker. Hjælpen er nær – bestil dit morgenbrød i forvejen, så du ikke skal tænke på det på selve dagen. I andre sammenhænge er det også rart at få leveret morgenbrød – måske er bilen på værksted, eller også vil du bare gerne forkæle dig selv lidt ekstra i weekenden.

Bagere i Klarup leverer frokosten

Men det er ikke kun på din hjemmeadresse, at du kan få bragt ud – hvilket blandt andet er en fordel, når det er kollegerne, du vil glæde med morgenmad ved særlige lejligheder. Det kan være i forbindelse med fødselsdag eller den sidste dag på jobbet. KringleXpressen udbringer lige så gerne til din arbejdsplads, så du ikke skal bruge tid på et bagerbesøg. Men husk, at bagerne i Klarup og omegn også er leveringsdygtige, når det kommer til lækker frokost. Måske skal I snart have firmafrokost på din arbejdsplads? Gør det nemt ved at gå ind og bestille via denne side. På andre dage kan KringleXpressen også være til hjælp – vælg for eksempel en sandwich i stedet for at bruge din dyrebare frokostpause på at gå ud for at finde noget mad.
læs mere
Bagere der leverer i Klarup
Hasseris Bageri
9000 Aalborg
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9260, 9270, 9400