Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Klampenborg

Lækkert, lunt morgenbrød og bagværk er en af livets små fornøjelser. Det er selve afhentningen dog sjældent og vil du som et stigende antal danskere hellere få morgenbrødet leveret direkte til din dør, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos KringleXpressen er vi glade for at kunne tilbyde dig en overskuelig oversigt over bagere i Klampenborg, der giver dig mulighed for at bestille online.

Friskbagt fra de lokale bagere i Klampenborg

I vores oversigt over Klampenborg leverandører, finder du flere af de bedste bagerier i området, som for eksempel Patricks Bake Shop og Tossebageren Ballerup. Begge tilbyder et omfattende udvalg af alle klassikerne, samt specialiteter der garanteret kan vække din interesse. Foruden pålæg som pålægschokolade og gode oste, kan du naturligvis få drikkevarer i form af friskpresset juice, kakaomælk og meget andet. Er du ude efter et billigt frokosttilbud så du kan hygge med kollegaerne på arbejdspladsen, kan de også i den sammenhæng matche dine ønsker. Der tilbydes derudover altid et varieret udvalg af superlækre kager, heriblandt muffins, brownies, romkugler, træstammer, kokos makroner, m.m. Kunne du tænke dig wienerbrød som fastelavnsboller, kanelsnegle, spandauere, croissanter eller gifler, kan dette også nemt klares. Du kan selvfølgelig også få dagens avis, samt friskbagt brød i topkvalitet.

Bestil en kagemand og gør dagen nemmere

Der er meget at se til når man afholder fødselsdag og man skal bestemt ikke løbe langsommere hvis man også skal bage kagemand. Heldigvis tilbyder mange af vores Hvidovre bagere billige, velsmagende kagemænd i mange forskellige størrelser. Også her kan det være smart at bestille online og få den leveret, da ikke alle har plads til store kagemænd i bilen, eller tid til selv at transportere. Klik på de forskellige forhandlere og se nærmere på deres sortiment.
læs mere
Bagere der leverer i Klampenborg
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle