Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Karlslunde

Her på siden har du mulighed for at få leveret det nybagte bagværk hele vejen til dit dørtrin i Karlslunde. KringleXpressen er altid parat med hurtig levering af både morgenmad og frokost, fra dit lokale bageri. Du bestemmer naturligvis selv leveringstidspunktet og uanset om du skal bruge en flot kagemand eller et dusin morgenboller, kan vores udbydere garanteret matche dine ønsker.

Nybagt bagerbrød fra Karlslunde bagerier

Skal man holde fødselsdag så er der nok at se til, uden at man oven i købet skal bakse med at få en stor kagemand til at passe ind i bilen. Med vores service slipper du for besvær med morgenbrød og kage, og du kan i stedet koncentrere dig om fødselaren og gæsterne. Ligeledes kan det i weekenden være rart at slippe for tidlig kørsel og bøvl med at finde parkeringspladser, og i stedet bare slappe af med morgenavisen imens man venter på at maden bliver leveret. Vi bringer blandt andet ud fra Bake Shop, der byder på et bredt udvalg af både morgenbrød, boller, lækre kager, wienerbrød, kagemænd og skønt pålæg, samt smarte erhvervspakker. Vi leverer også fra Tossebageren, der er kendt for flere spændende frokosttilbud.

Sådan gør du

Vi har gjort det så nemt som muligt at bestille bagværk til Karlslunde og omegn. Det eneste du behøver at gøre er at vælge din foretrukne udbyder fra vores oversigt nedenfor og vælge hvilke produkter du kunne tænke dig. Skulle du have spørgsmål i forbindelse med processen, er vi altid glade for at høre fra dig.
læs mere
Bagere der leverer i Karlslunde
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle