Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Betalingsform:
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Horsens

Velkommen til KringleXpressen.dk! Dette er vores hjemmeside, hvor du kan bestille bagerbrød til udbringning. Du kan bestille fra forskellige bagerier, så det er bare med at vælge den bager i Horsens, som du bedst kan lide. Udvalget af bagerbrød hos alle bagerier er stort, og du kan både bestille rundstykker, rugbrød, og alt andet klassisk bagværk. Det er op til dig, hvad du vil have leveret, og hvornår du vil have det leveret. Vi har overladt den nemme del til dig: Du skal blot udvælge en bager i Horsens og det bagværk du ønsker. Så klare vi leveringen.

De bedste bagerier i Horsens

Hos KringleXpressen.dk er bagerbrød vores hjertebarn, og derfor skal kvaliteten af det også være god – det giver den bedste smag. Vi leverer derfor bagværk fra de bedste bagerier, så du er garanteret friskbagt brød af gode råvarer. Der er intet så godt som duften af nybagt bagerbrød, og hvis du vil sprede god stemning derhjemme eller hos kollegaerne med denne duft, er det bare med at bestille hos os.

Kagemand og wienerbrød til døren

I en travl hverdag kan man ikke altid nå det hele, men her hjælper KringleXpressen.dk dig. Om det er lækre boller og kagemand til fødselsdagsfesten eller rundstykker og wienerbrød til arbejdspladsen, så bringer vi det hele ud fra din bager i Horsens. Du kan også bestille spændende sandwich eller smørrebrød til firmafrokosten – det er altid populært. Bestil bager udbringning i Horsens her og få leveret til døren. ?
læs mere
Bagere der leverer i Horsens
Konditor Bager Horsens
8700 Horsens
leverer i post nr.: 8700