Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Holte

KringleXpressen.dk leverer kvalitetsbrød fra byens bedste bagere. Når du skal have lækkert morgenbrød, kage eller frokost, kan du bestille online her. Du kan vælge imellem forskellige kvalitetsbagerier i byen, der alle har et stort og varieret sortiment at tilbyde. Når du har valgt dit bagerbrød, kommer vi med din bestilling på det tidspunkt, som passer dig bedst. Velkommen til online udbringning fra bager i Holte!

Udbringning af smørrebrød og sandwich fra bager i Holte

Her på siden kan du også bestille udbringning af frokost fra dit lokale bageri i byen. Det kan være til frokosten i firmaet, til et arrangement eller blot en dag, hvor du ikke selv har tid til at smøre din frokost. Prøv eksempelvis en spinatbolle med tomat, mozzarella og pesto eller en grov sandwich med laks til frokosten fra ”Den Helt Rigtige Bager” i Holte. Du kan også bestille dejligt smørrebrød lavet med kvalitetsråvarer til udbringning her.

Bestil byens bedste bagerbrød online

På KringleXpressen.dk tør vi godt at love, at du får noget af byens bedste, når du bestiller bagerbrød fra din bager i Holte. Hvis du ikke selv har tid til at køre efter bageren, er KringleXpressen.dk et rigtig godt alternativ. Du kan endda også bestille kagemand til udbringning hos os. Så kan du forberede fødselsdagen i ro og mag uden at bekymre dig om at stå i køkkenet hele dagen. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til bestilling af bagerbrød fra bager i Holte.
læs mere
Bagere der leverer i Holte
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle