Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Holstebro

Kunne du tænke dig lækkert, lunt morgenbrød og udsøgte kager til morgenkaffen, bør du ikke snyde dig selv for vores service. Vi udbringer dit morgenbrød hurtigt og med et smil på læben, så du slipper for at skulle gå længere end hen til din hoveddør. På denne side finder vores oversigt over bagere i Holstebro og omegn så vælg din foretrukne konditor og vælg hvad du kunne tænke dig.

Udbringning af bagværk i Holstebro

Fra rundstykker og wienerbrød, til velsmurte sandwicher og pålæg. Uanset hvad du kunne tænke dig til at starten dagen på, kan du garanteret finde det hos en af vores bagere i Holstebro. Du kan blandt andet finde et omfattende udvalg fra Galsgaard Bageri, der består af alt hvad hjertet begærer. I morgenbrødsafdelingen finder du for eksempel både håndværkere, grov birkes, fiber snegle og almindelige rundstykker. Kunne du tænke dig kager til dessert, lokkes der med blandt andet træstammer, hindbærsnitter, kokos toppe, napoleonshatte og nøddehorn. Du har desuden mulighed for at bestille din kagemand og få den leveret lige når det passer dig. Mulighederne er mange og smagen i top hos bagerne i Holstebro.

Billige frokostløsninger og hurtig levering

Foruden morgenbrød og kager, kan du naturligvis også få din frokost bragt til din arbejdsplads, så du slipper for at bruge tid i køkkenet aftenen før. Flere af Holstebro bagerne giver dig desuden mulighed for smarte firmapakker med særlige tilbud på lækre rundstykker og velsmagende pålæg. Tag et kig på udvalget og få alle herlighederne leveret til hjemmet eller kontoret.
læs mere
Bagere der leverer i Holstebro
Galsgaard Bageri Holstebro
7500 Holstebro
leverer i post nr.: 7500, 7600