Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Hørsholm

I en travl hverdag er det dejlig nemt og bekvemt, at du kan bestille varer fra bageren online. På den måde kan du sidde derhjemme eller på dit arbejde og vælge hvilke varer du ønsker fra bageren. Hvad enten du skal bruge morgenbrød, frokost eller kager, kan du finde et stort udvalg her på KringleXpressen, der leverer varer fra bagere i Hørsholm og omegn. Derudover kan du også bestille aviser, drikkevarer og pålæg fra bageren her. Med andre ord, du kan få alle de varer, du plejer at købe, hvis du havde tid til at gå til bageren.

Lækkert brød og flotte kager for enhver smag

Her ved KringleXpressen har du mulighed for at vælge i et bredt sortiment af lækre brød fra bageren. Vi kan tilbyde dig det klassiske udvalg af rugbrød, formbrød og franskbrød med birkes. Du kan også vælge brød med et sydeuropæisk islæt, for eksempel en fransk baguette eller et italiensk ciabattabrød. Vores udvalg af kager spænder vidt fra wienerbrød, spandauere til hindbærsnitter, træstammer og cookies. Vi kan også tilbyde dig flotte flødekager til festlige lejligheder som til for eksempel fødselsdage eller jubilæer. Klik dig rundt her på siderne, og se det store udvalg.

Nem frokost i en travl hverdag

Selvom du har travlt, skal du ikke snydes for en god frokost. På KringleXpressen kan du vælge at bestille din frokost, så den kommer direkte til dig. Nemt og bekvemt. Hvis du står for at skulle arrangere frokost til mange mennesker, er en bestilling på KringleXpressen ideelt. Du klikker bare på de varer du ønsker, så leveres de på det tidspunkt, du ønsker. Du kan vælge mellem et stort udvalg af frokostmenuer, så der er noget for enhver smag. Du kan blandt andet vælge sandwich med forskelligt brød, for eksempel en grovbolle, flute eller rugbolle. Du kan også vælge at købe en lækker omgang smørrebrød, hvor du kan vælge mellem alt det klassiske pålæg som roastbeef, æg & rejser og leverpostej.
læs mere
Bagere der leverer i Hørsholm
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle