Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Høje Taastrup

På KringleXpressen.dk kan du bestille bagerbrød, wienerbrød, sandwich og meget mere fra de lokale bagerier med udbringning i Høje Taastrup. Vi har samarbejde med landets absolut bedste bagere, der bager brød og kage af god kvalitet. Konceptet er enkelt. Her på siden vælger du den bager i dit nærområde, som du kunne tænke dig at bestille fra, derefter vælger du dine varer, og så leverer KringleXpressen.dk dit friskbagte bagværk lige til døren!

Bagerbrød til døren fra Høje Taastrup bager

På listen nedenfor kan du vælge mellem flere forskellige bagerier i Høje Taastrup og omegn. De har alle forskellige gode udvalg af lækkert brød og kage, som du kan bestille til udbringning. Prøv eksempelvis en erhvervspakke med 25 blandede rundstykker og tre wienerstænger fra Strandvejens Bageri og lad det blive en rigtig god start på morgenen i firmaet. I kan også bestille lækre frisksmurte sandwich til hele kontoret, hvis frokosten skal være ekstra nem!

Morgenbrød fra bageri i Høje Taastrup

En god morgen starter med friskt morgenbrød. Nu bringer KringleXpressen.dk ud til jer! Vore bagerier har alle store udvalg af friskbagte rundstykker og basser til morgenkaffen. Du kan endda bestille dem smurt, hvis det skal være ekstra nemt. Udover frokost og morgenbrød er det hos en stor del af bagerne også muligt at bestille kagemand til fødselsdagen. Du kan blandt andet vælge mellem brunsvigerkagemand, wienerbrødskagemand og flere andre – selvfølgelig med masser af slik til hele selskabet! Velkommen til KringleXpressen.dk, hvor du kan bestille bagerbrød og kage fra bager i Høje Taastrup.
læs mere
Bagere der leverer i Høje Taastrup
Kirstens Konditori
2700 Brønshøj
leverer i post nr.: 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007... Vis alle