Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Højbjerg

Dette er KringleXpressen.dk’s hjemmeside, som vi er stolte af at præsentere. Her hos os kan du bestille bagerbrød fra din lokale bager i Højbjerg, og så leverer vi det lige til døren til dig! Findes der noget så godt som duften af friskbagt bagerbrød? Nej vel – det synes vi heller ikke. Derfor leverer vi nybagt brød og kage hjem til dig, så du kan nyde godt af denne dejlige duft. Her på vores hjemmeside kan du se, hvilke bagerier nær dig du kan bestille fra. Alle bagerierne har et stort sortiment af brød, kage, wienerbrød, flødekager og andet bagværk.

Sandwich til firmafrokost i Højbjerg

Fra din bager i Højbjerg kan du også bestille sandwich eller smørrebrød til udbringning. Det vil helt sikkert falde i god jord hos dine kollegaer til firmafrokosten. Hvis du skal give kollegaerne morgenbrød, kan vi også levere rundstykker, pålæg og wienerbrød til det. Det giver altid god stemning, og duften af det nybagte bagerbrød vil sprede sig på arbejdspladsen. Bestil sandwich, rundstykker eller wienerbrød fra din bager i Højbjerg til udbring hos os.

Din bagers bedste kagemand til døren

Hvad end det er flødekager til eftermiddagskaffen eller rundstykker og avis til morgenmaden, så bringer vi det hele ud. Du kan også bestille lækre boller og en stor, flot kagemand til fødselsdagen eller en anden festlig anledning – så sørger vi for at levere det hjem til dig. Bestil friskbagt bagerbrød og kage hos dit bageri i Højbjerg online og få det leveret til døren!
læs mere
Bagere der leverer i Højbjerg
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270... Vis alle