Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Hjortshøj

Velkommen til KringleXpressen, hvor du kan bestille friskbagt bagværk fra den lokale bager i Hjortshøj og omegn, samt i resten af landet. Der leveres lige til hoveddøren, eller en hvilken som helst anden adresse. Hos KringleXpressen har vi et tæt samarbejde med forskellige bagere rundt omkring i hele landet. Du finder en oversigt over alle disse bagerier her på hjemmesiden. Vi har nøje udvalgt, hvilke bagere vi ønsker at samarbejde med. Således ligger vi blandt andet stor vægt på høj kvalitet og et velassorteret og bredt sortiment blandt vores samarbejdsbagerier. Vi tilbyder både wienerbrød, rugbrød, rundstykker, flødekager og meget andet. Med den online bestilling og levering til døren, så skal du blot vælge det bagværk du ønsker leveret. Resten skal vi nok stå for. På denne måde sparer du en masse tid, som du kan bruge på andre sjove ting.

Lækkert bagværk fra bagere i Hjortshøj

Duften af friskbagt brød er helt fantastisk og får munden til at løbe i vand hos alle. Denne skønne duft kan du nu få bragt lige til døren i form af friskbagt brød og kager, der er lige til at sætte tænderne i. Uanset om du vil nyde lækkert bagværk fra bagere i Hjortshøj i hverdagen, i weekenden, eller på arbejdspladsen, så har vi et udvalg der passer til din personlige smag og den enkelte situation. Du skal blot sørge for at dække bordet, finde smør, ost og marmelade frem, samt sætte kaffen til at brygge. Herefter kommer vi med brødet til tiden. På denne måde skal du kun fokusere på at nyde stunden sammen med en god avis, et radioprogram, familien eller skønne kollegaer. Vi tilbyder endda at levere morgenavisen sammen med brødet.

Vi leverer friskbagt bagværk

Hos KringleXpressen har vi blandt andet et godt samarbejde med MIB bagværk i Risskov og Fru Nielsens Bageri på Trøjborg, som begge leverer friskbagt bagværk til Hjortshøj og omegn. På vores hjemmeside kan du tilgå disse Hjortshøj bageres sortiment direkte og dermed hurtigt bestille det ønskede bagværk i den helt rigtige mængde. På denne måde kan vi hurtigt beregne den samlede pris på den enkelte bestilling.
læs mere
Bagere der leverer i Hjortshøj
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8260, 8270... Vis alle