Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Herning

Duften af nybagt bagerbrød spreder altid god stemning. Denne fantastiske duft kan du få leveret hjem til dig ved at bestille bagerbrød online hos KringleXpressen.dk. Hos os kan du nemlig bestille friskbagt bagerbrød fra din bager i Herning, og så leverer vi det til dig. Hvis du vil spare tid i en måske ellers travl hverdag og stadig få friskbagt brød og kage, vil du nyde godt af KringleXpressen.dk. Vi har overladt den nemme del til dig: Du skal blot udvælge din bager i Herning samt det bagværk, du vil have leveret, og så bringer vi det ud til dig.

Hernings bedste sandwich til døren

Alle bagerierne hos KringleXpressen.dk har et stort sortiment af al bagværk. Du kan både bestille rugbrød, rundstykker, kagemand, sandwich, flødekager – ja der er nærmest ingen begrænsninger. Hvis du skal holde firmafrokost, kan vi levere lækre sandwich eller klassisk smørrebrød, som helt sikkert falder i god jord hos kollegaerne. Se det store udvalg af sandwich fra bagerierne her på vores hjemmeside.

Kagemand til fødselsdagen i Herning

Ligegyldigt om det er rundstykker og avis til morgenmaden, wienerbrød til kollegaerne eller flødekager til eftermiddagskaffen, så kan det hele bestilles gennem os. Hvis du skal holde fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, kan vi også levere lækre boller og en stor kagemand, som altid er et hit. Find din bager i Herning her og bestil friskbagt bagerbrød, som bliver leveret lige til døren. ?
læs mere
Bagere der leverer i Herning
Kibæk Bageri
6933 Kibæk
leverer i post nr.: 6933, 7400