Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Herlev

Der er gode chancer for, at du kan få brød og kage fra din yndlingsbager i Herlev eller omegn leveret direkte til døren. Det er nemlig mange bagere fra dette område, som du finder her på siden. Det betyder også, at udvalget er bredt – hvad enten du ønsker et formbrød til eftermiddagskaffen eller pålæg til dine rundstykker, er du kun et par klik fra en nem og hurtig bestilling.

Rundstykkerne finder selv på arbejde med lidt hjælp fra en bager i Herlev

Fordelene ved online udbringning er mange. Måske har du prøvet at skulle have rundstykker med på arbejde, fordi I indimellem skiftes til at tage morgenmad med. Eller også kunne du tænke dig at give en kagemand i anledning af din fødselsdag. Men du oplever, at transporten kan være et problem. Er du en af de mange, der cykler, kører med tog eller bus, er det langt fra nemt at transportere de ovennævnte lækkerier. Selv hvis du har bil, kan du komme i problemer, da du skal bruge ekstra tid på at køre til bageren midt i morgentrafikken. Hvorfor ikke lade rundstykkerne finde vej til arbejdspladsens dør med lidt hjælp fra en bager i Herlev eller omegn?

Bagere i Herlev bidrager til søndagshyggen

Når weekenden endelig kommer, er det ikke kollegerne, men familien, der skal forkæles. Måske med en skøn brunch? Ofte kræver det dog lidt mere, end man lige tror, når man vil lave brunch. Bestil derfor dine rundstykker og wienerbrød i forvejen, så du begynder dagen dejligt afslappet. Nu behøver du ikke at skynde dig til bageren, før alle de gode rundstykker er væk. Bliv bare hjemme i hulen og nyd, at du ikke skal ud af døren – måske vil du endda beholde dit nattøj på. Det kan også være, at det er frokost, du har brug for. Du opdager, at du glemte at købe ind til dette måltid, da du weekend-handlede, men du synes, det er fjollet at tage afsted for at købe så få ting. Heldigvis er der sandwich og lignende at finde hos de mange bagere i Herlev.
læs mere
Bagere der leverer i Herlev
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 1436, 1553, 1577, 1632, 2300, 2500, 2600, 2605... Vis alle
Kirstens Konditori
2700 Brønshøj
leverer i post nr.: 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007... Vis alle
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1211, 1358, 1436, 1577, 1614, 1632, 1674, 1800... Vis alle