Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Hedehusene

Der er intet som duften af friskbagt bagerbrød! Denne fantastiske duft kan du få leveret hjem til dig selv ved at bestille brød gennem KringleXpressen.dk. Hos KringleXpressen.dk kan du nemlig bestille friskbagt brød hos din lokale bager i Hedehusene og få det leveret. Her på vore side kan du vælge en bager i Hedehusene, hvor du blot skal bestille det brød eller kage, du vil have bragt ud. Udvalget af bagværk hos bagerierne er stort og forskelligartet – du kan både bestille rugbrød, wienerbrød, rundstykker, sandwich, flødekager og meget mere!

Udbringning af kagemand fra din bager

Hvis man har en travl hverdag, kan det være svært at nå det hele – især op til højtider eller andre festlige anledninger. KringleXpressen.dk giver dig derfor en hjælpende hånd – vi kan for eksempel levere nybagte boller og en stor, flot kagemand fra din bager! En kagemand er altid et hit, og du slipper for at tænke på hjemtransporten af den. Bestil bagerbrød, kagemand eller wienerbrød her og få leveret til døren.

Hedehusenes bedste sandwich

Hvad end det er morgenbrød til weekenden, rundstykker og wienerbrød til kollegaerne eller sandwich til firmafrokosten, så bringer vi det hele ud. Bagerier nær Hedehusene har et udvalg af sandwich, som er optimalt at servere for kollegaerne. Ingen bager brød og kage så godt som bageren, og det spreder altid god stemning med et godt brød eller en lækker kage. Bestil bagerbrød hos dit bageri i Hedehusene hos os og få det bragt ud.
læs mere
Bagere der leverer i Hedehusene
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1211, 1358, 1436, 1577, 1614, 1632, 1674, 1800... Vis alle
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle