Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Hasselager

Vi byder dig hjerteligt velkommen til KringleXpressens hjemmeside, hvor du finder vores store udvalg af bagværk, der leveres lige til døren fra bagere i hele landet. Således har vi også et tæt samarbejde med bagere fra Hasselager, der leverer brød og kager lige til døren. Tiltaget med den online bestilling af bagværk, der leveres til din adresse er tænkt som en tidsbesparende løsning i en travl hverdag. Uanset hvilket liv du lever, så kan det være svært at finde tid nok. Derfor vil vi gerne spare dig for tidsudgifter, der er forbundet med både at bage brød og købe brød ved bageren. I stedet kan du slappe helt af og glæde dig til nybagt brød, der er leveret lige til døren.

Kager med unik skrift i Hasselager

Uanset om du mangler lækkert morgenbrød og morgenkager til familiebordet, eller du skal stå for rundstykker til morgenbordet i firmaet, så finder du bagere i Hasselager der er behjælpelige med den helt rigtige bestilling. Vi tager også i mod særlige bestillinger, hvis du gerne vil have en særlig kage til en speciel dag. Find bagere der blandt andet fremstiller kager med unik skrift. Bestiller du således kager og brød fra KringleXpressen, så sørger vi for, at din bestilling bliver leveret til den rigtige adresse til tiden. På denne måde skal du ikke selv afsætte ekstra tid til at afhente brødet, og du slipper for den lange kø, der ofte kan forekomme i morgentimerne hos bageren.

Udbringning af byen bedste kager

Her på siden har vi lavet en oversigt over bagere fra Hasselager som vi har et samarbejde med. Priserne er naturligvis svarende til almindelige priser i bagerbutikkerne og ved bestilling af bagværk for mere end 1000 kr. leverer vi også gratis inden for fem kilometer fra bagerens adresse. Dermed kan den ekstra luksus i form af friskbagt brød leveret til døren sikres uden særlige meromkostninger.
læs mere
Bagere der leverer i Hasselager
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle