Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Grindsted

Velkommen til KringleXpressen.dk! Hvis du ikke har fået øjnene op for KringleXpressen.dk endnu, så bringer vi bagerbrød ud fra din lokale bager i Grindsted. Lyder det ikke smart? Det er nemlig supersmart – og ovenikøbet også nemt og enkelt! Vi har overladt den nemme og sjove del til dig: du skal blot udvælge din lokale bager og bestille det bagværk, du kunne tænke dig. Så står vi for den sidste del, som er leveringen. Vi leverer dit bagerbrød eller kage lige til døren. Bestil bagerbrød online hos os – du vil ikke blive skuffet.

Bestil Grindsteds bedste kagemand

At servere lækre boller og en stor, flot kagemand er altid et sikkert hit til en fødselsdag eller en anden festlig lejlighed. Du kan bestille boller og en kagemand hos din bager i Grindsted, og så leverer vi den til dig! Vi kan også levere sprøde rundstykker og ægte dansk wienerbrød, hvis du skal give morgenmad til kollegaerne – det giver altid god stemning, og dagen bliver skudt godt i gang.

Sandwich til firmafrokost i Grindsted

Om det er kage til eftermiddagskaffen eller sandwich til firmafrokosten, så bringer vi det hele ud fra dit bageri. Sandwich eller smørrebrød vil falde i god jord til en firmafrokost, og vi kan endda også levere drikkevarer dertil. Kvaliteten på bagværket fra dit bageri i Grindsted er altid i top, og du kan sagtens servere det til fødselsdagen, morgenbordet eller firmafrokosten. Friskbagt bagerbrød, kage og wienerbrød dufter fantastisk, og denne duft kan du få leveret til døren ved at bestille bagerbrød hos os.
læs mere
Bagere der leverer i Grindsted
Guldbageren Grindsted
7200 Grindsted
leverer i post nr.: 7200