Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Greve

Hos KringleXpressen kan du bestille alle de varer, du plejer at finde nede hos din bager. Nu behøver du blot at sidde ved din computer og klikke varerne hjem, så leveres de direkte til din hoveddør. Hvad enten du vil bestille morgenbrød, frokost eller lækre kager, så finder du et stort udvalg her på KringleXpressen, der leverer varer fra de lokale bagere i din omegn.

Friskt morgenbrød fra din lokale bager

Hvad enten du er til klassiske rundstykker som en birkes, en håndværker eller et spansk stykke, eller andre former for morgenbrød som scones eller grove boller og stykker, så kan du finde et stort udvalg her på KringleXpressen, hvor brødet bliver leveret fra lokale bagere i omegnen af Greve. Du skal bestille dit morgenbrød aften inden, og så er det leveret til din dør den næste morgen. Du skal ikke ud ad døren for at hente morgenbrødet, for det er allerede leveret, nemt og bekvemt. Vi leverer brød til om morgenen hjemme hos dig eller i større pakker, der kan leveres på din arbejdsplads, så alle dine kolleger kan nyde noget nybagt morgenbrød.

Kager til enhver lejlighed

Uanset om du skal give kage på arbejdet, skal holde fødselsdag eller skal sørge for kager til højtider i løbet af året, så har du mulighed for at bestille dem her hos på ved KringleXpressen. Vi kan tilbyde dig alt fra klassiske tørkager og flødekager til tærter, skærekager og wienerbrød. Vi har også et udvalg af kager til festlige lejligheder, for eksempel til børnefødselsdage, hvor du kan bestille flotte kagemænd i wienerbrød, vandbakkelse eller brunsviger. Ved højtiderne i løbet af året kan du finde kager til jul, nytår, sommerfester og mange andre fester. Se vores store udvalg, der varierer alt efter sæsonen.
læs mere
Bagere der leverer i Greve
Konditorhjørnet Taastrup
2630 Taastrup
leverer i post nr.: 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635, 2640... Vis alle
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1211, 1358, 1436, 1577, 1614, 1632, 1674, 1800... Vis alle