Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Gentofte

Dette er KringleXpressen.dk’s hjemmeside. Hos KringleXpressen.dk kan du bestille bagerbrød online og dernæst få det leveret lige til døren! Lyder det ikke nemt? Det er det nemlig også – du skal blot udvælge din bager i Gentofte samt bestille dit bagerbrød og kage, og så leverer vi det til dig. Hos din lokale bager er der et stort udvalg af bagerbrød og kage. På den måde er bageren forberedt på din bestilling, og du risikerer ikke, at dit yndlingsrundstykke eller favoritkage er udsolgt. Bestil fra dit bageri online og spar tid!

Friskbagt og friskbragt bagerbrød i Gentofte

Er der noget som duften af friskbagt bagerbrød? Nej vel? Så skulle det da lige være, når det både er friskbagt og friskbragt. Gennem KringleXpressen.dk får du nemlig friskbagt brød friskbragt til døren. Friskbagt brød og kage spreder altid god stemning, og det gør dagen en del bedre. Din bager i Gentofte har et stort udvalg af både rundstykker, rugbrød, flødekager, wienerbrød og meget mere, så det er bare med at bestille her!

Udbringning af kagemand i Gentofte

Det er ikke altid til at nå det hele i en travl hverdag – men så er det godt, at KringleXpressen.dk hjælper dig. Vi kan for eksempel levere nybagte boller og en stor kagemand til fødselsdagsfesten – boller og kagemand er altid populært til en fødselsdag eller andre festlige lejligheder. Fra dit bageri kan vi også levere sandwich, smørrebrød og drikkevarer til firmafrokosten, så kollegaerne får en indbydende frokost. Kig på vores side og bestil bagerbrød fra din bager i Gentofte.
læs mere
Bagere der leverer i Gentofte
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle
Patricks Bakery
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2800, 2820, 2830, 2840, 2850, 2860, 2870, 2900... Vis alle