Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Fredericia

Dette er KringleXpressen.dk’s hjemmeside! Dette er din måde hvorpå, du kan få leveret friskbagt bagerbrød lige til døren. Her på vores side kan du bestille fra din lokale bager i Fredericia– og du kan også se alle de produkter, du kan bestille. KringleXpressen.dk gør det nemt for dig, du skal nemlig kun udvælge en bager i Fredericia samt hvilke bagerbrød eller kage du vil have – så sørger vi for at levere det til dig. Fordi du bestiller online, bliver udvalget ikke mindre end det, bageren har i butikken – tværtimod.

Kagemand fra bagerier i Fredericia

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele, men her hjælper KringleXpressen.dk dig. Vi kan for eksempel levere lækre boller og en flot kagemand til fødselsdagen, som falder i alles smag. Hvis du skal give morgenbrød til kollegaerne, kan vi også levere rundstykker, pålæg og wienerbrød, hvilket altid er et hit på morgen- eller formiddagsbordet. Du skal ikke tænke på at hente dit bagerbrød – den klarer vi nemt for dig!

Bager udbringning til firmafrokost i Fredericia

KringleXpressen.dk kan også levere brød til en firmafrokost. Fra dit lokale bageri kan vi for eksempel levere lækre sandwich og smørrebrød samt drikkevarer dertil. Kvaliteten af bagerbrød fra din bager i Fredericia er altid god, og er der noget som duften af friskbagt brød eller kage? Nej vel – det synes vi heller ikke! Denne duft kan du få hjem til dig ved at bestille bager udbringning her hos os. ?
læs mere
Bagere der leverer i Fredericia
Wetche bageri
7000 Fredericia
leverer i post nr.: 7000