Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Farum

Velkommen til KringleXpressen.dk – din leverandør af lækkert bagerbrød og udsøgte delikatesser! Vil du undgå køreturen og køen ved bageren så kan du hos os bestille dit morgenbrød og få det leveret direkte til døren. Her på siden finder du specifikt vores oversigt over bagere i Farum så klik på din foretrukne producent og tag et kig på deres indbydende udvalg.

Fra morgenboller til frokostbord

Med vores Farum bagere kan du finde alt hvad du skal bruge – fra det helt store morgenbord til den lækre frokost på kontoret. Vi ønsker naturligvis at kunne tilbyde det bedste morgenbrød og vi har derfor allieret os med alle de bedste bagere i Farum og omegn. Du kan for eksempel tage et kig på hele udvalget fra Den Helt Rigtige Bager, der med sans for æstetik og smagssammensætninger i høj grad er værd at stifte bekendtskab med. Er det morgen brød du er ude efter, kan du blandt andet få rundstykker, håndværkere, müsliboller, og fuldkornsboller. Kunne du tænke dig din frokost leveret til din arbejdsplads så du slipper for stress og slatne madpakker, kan du få leveret flutes med det lækreste pålæg, samt drikkevarer efter eget ønske.

Wienerbrød og kagemænd

Kunne du tænke dig noget til den søde tand kan du naturligvis også bestille kager online hos bagere i Farum. I wienerbrødsafdelingen lokkes der for eksempel med spandauere, kanelsnegle, lækre chokoladeboller, croissanter, frøsnappere og meget mere. Du kan endda bestille kagemanden til fødselsdagen og få den bragt direkte til døren.
læs mere
Bagere der leverer i Farum
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle