Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Farsø

KringleXpressen.dk leverer brød fra de bedste lokale bagerier rundt om i Danmark. I menuen herunder kan du vælge, hvilket bageri, du vil bestille brød fra, og så leverer vi det til dig. Udvalget er stort – du finder alt lige fra morgenbrød til flødekager, kagemand, sandwich og meget mere, som kan blive leveret direkte til dig fra dit lokale bageri i Farsø. Vi kommer til døren på det tidspunkt, som passer dig! Kig rundt i menuen for at vælge dit friskbagte bagerbrød og kager.

Udbringning af byens bedste kager og wienerbrød

Skal det være rigtig lækkert, skal der friskbagt kage og wienerbrød til kaffebordet. Her kan du bestille en smørkrans, en kanelstang, en god gammeldags chokoladekage, eller hvad du ellers kunne blive fristet af. Når du bestiller brød, kager og wienerbrød fra dit bageri i Farsø, skal du blot huske at bestille din morgenlevering inden kl. 00.00 aftenen før og inden kl. 10.00 ved frokostlevering. Så bager vi til dig, så din levering er helt frisk og lækker, når du modtager den!

Morgenbrød fra bageri i Farsø bestilles her

Vi mener, at en god morgen starter med friskbagt morgenbrød på bordet. På KringleXpressen.dk kan du bestille alle de håndværkere og basser, som du kunne tænke dig fra dit bageri i Farsø. Prøv eksempelvis månedens tilbud fra Farsø Bageri, hvor du får lækkert kvalitetsbrød til særdeles gode priser. Kontakt os endelig her på KringleXpressen.dk, hvis du har spørgsmål til din levering af bagerbrød online.
læs mere
Bagere der leverer i Farsø
Farsø Bageri
9640 Farsø
leverer i post nr.: 9600, 9620, 9631, 9640, 9670, 9681