Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Dyssegård

Her hos KringleXpressen ved vi en ting eller to om udbringning af morgenbrød. Vi er stolte af at kunne levere bagværk i topkvalitet til hele Danmark, da vi har allieret os med de bedste bagere i landet. I den forbindelse finder du her på siden en oversigt over bagere i Dyssegård og omegn. Hvad end du skal bruge en kagemand til den store fest, rundstykker på en søndag morgen eller en lækker frokost på arbejdspladsen, kan vi med garanti opfylde dine ønsker.

Dyssegårds bedste bagere

Selvom få ting er bedre end lunt morgenbrød, er det aldrig rart at skulle forbi bageren for at hente det. At lede efter en parkeringsplads og at sætte sig ind i en morgenkold bil kan hurtigt sætte en brat stopper for morgenidyllen. Vil du slippe for besværet og i stedet lade brødet komme til dig så har vi den perfekte løsning, i form af vores service. I samarbejde med de bedste bagere i Dyssegård, kan du bestille både kager, pålæg og drikkevarer her på siden, og få alle herlighederne leveret direkte til døren. Du kan blandt andet finde Dyssegård bagere som Eriks Bageri, Brødkunsten, Patricks Bake Shop, Morells brød og kager, og mange flere.

Alt hvad hjertet begærer

Fra rundstykker, boller og wienerbrød, til kagemænd, sandwichs og franskbrød – Hos KringleXpressen kan du bestille det hele og mere til. Kunne du for eksempel tænke dig glutenfri bagværk til en rigtig god pris, eller måske noget særligt pålæg som pålægschokolade eller ost, går du ikke galt i byen med vores forhandlere. Kunne du tænke dig dagens avis, et særligt blad eller forfriskende juice, kan vi også i den sammenhæng imødekomme dine ønsker. Tag et kig på alle vores Dyssegård bagere nedenfor og find hvad du skal bruge.
læs mere
Bagere der leverer i Dyssegård
Patricks Bakery
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2800, 2820, 2830, 2840, 2850, 2860, 2870, 2900... Vis alle
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle