Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Dragør

Bor du i Dragør eller omegn og kunne du tænke dig friskbagt morgenbrød leveret hjem til privaten eller til arbejdspladsen så er du kommet til det rette sted. Hos KringleXpressen kan du nemlig bestille bagerbrød online hos en af de lokale bagere der leverer i lokalt i Dragør og nærområderne. Klik på den enkelte bager for at vælge imellem morgenbrød, rundstykker, kagemand og sandwich.

De bedste bagere i Dragør

For at sikre os at du har nem og hurtig adgang til de bedste kager og morgenboller, har vi allieret os med lokale bagerier, med manges års erfaring i lokalområdet. Derfor kan du blandt andet få morgenbrød leveret fra Eriks Bageri, der også tilbyder et bredt udvalg af blade og aviser, samt hvad du skal bruge til en lækker frokost. Du kan også finde et varieret sortiment fra den altid populære Brødkunsten, der er et oplagt valg hvis du skal bruge en stor kagemand med alt hvad der hører til.

Til enhver lejlighed

Det behøver jo ikke nødvendigvis at være på en søndag formiddag at man får lyst til noget ekstra lækkert. Kunne du tænke dig at nyde et morgenmadsbord sammen med kollegaerne i hverdagen, så leverer vi naturligvis også bagværk til din arbejdsplads – hele ugen. Lyder det som noget for dig så tag et kig på alle de lokale bagere nedenfor og klik på dit foretrukne valg, hvis du vil læse mere om hvad der tilbydes. Duften af lunt morgenbrød er blot et par klik væk!
læs mere
Bagere der leverer i Dragør
Morells brød og kager
2300 København S
leverer i post nr.: 0800, 0877, 0900, 0910, 0929, 0999, 1017, 1018... Vis alle
John's Kagehus
2770 Kastrup
leverer i post nr.: 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007... Vis alle