Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Charlottenlund

Velkommen til KringleXpressen.dk! Her hos os kan du bestille brød hos din bager i Charlottenlund, og så leverer vi det til dig. På vores side kan du se, hvilke bagere du kan bestille hos, så du kan vælge din yndlingsbager. Hver og et bageri, vi leverer fra, har et stort udvalg af brød, kager, wienerbrød, kagemand og vi kunne blive ved. Du skal blot udvælge samt bestille dit bagerbrød, og så leverer vi det til døren og til tiden! Så tag et kig på de forskellige bagere og bestil dit bagerbrød online her.

Bagerbrød og kagemand i Charlottenlund

I en stresset hverdag kan det være svært at nå det hele – derfor leverer KringleXpressen.dk rundstykker og wienerbrød til morgenkaffen eller boller og kagemand til fødselsdagen. Kvaliteten på brødet og kagerne er i top, når du bestiller gennem os, da vi også selv går op i god kvalitet. Der er intet som friskbagt bagerbrød, og det spreder altid en god stemning, så vi kan kun anbefale at bestille lækkert brød gennem os.

Bager udbringning i Charlottenlund

Hos bagerierne i Charlottenlund kan du bestille bagerbrød og kage til enhver lejlighed. Hvis du skal holde firmafrokost, kan du gennem os bestille sprøde sandwich eller klassisk smørrebrød, hvor der er noget til enhver smag. Tag et kig på bageriernes store udvalg her – hos nogle bagere kan du bestille glutenfrit brød, månedens tilbud eller firmapakken for at gøre det endnu nemmere for dig! Du kan endda også bestille morgenavisen hos din bager i Charlottenlund.
læs mere
Bagere der leverer i Charlottenlund
Patricks Bakery
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2800, 2820, 2830, 2840, 2850, 2860, 2870, 2900... Vis alle
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle