Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Brønshøj

I dag kan man få alting leveret lige til døren. Det er både praktisk og tidsbesparende. Hos KringleXpressen fik vi derfor den idé, at det også burde være muligt at få leveret friskbagt bagværk lige til døren, når det var ønsket. Derfor har vi skabt en virksomhed, der lever af at levere den vigtigste ingrediens til det hyggelige selskab – maden.

Udbringning af kager, brød og meget andet

Vores koncept er landsdækkende, da vi har indgået samarbejde med bagere i alle dele af landet. På denne side har vi samlet alle vores samarbejdsbagere, der leverer kager, brød og meget andet til Brønshøj og omegn. Udbuddet af bagere i dette område er stort, hvilket også resulterer i et stort antal bagere at vælge imellem. Vi kan blandt andet fremhæve bagere fra Kongens Lyngby, Vanløse og sågar bagere i Charlottenlund, der gladelig bringer ud til Brønshøj. Det store udvalg giver dig muligheden for at udvælge den helt rigtige bager, der bager lige efter dine behov. Med udbringning skal du ikke bekymre dig om at transportere bagværket, hvilket kan være utroligt besværligt ved større bestillinger, hvis man ikke har bil. Ligeledes er det nemt at bestille frokost til hele virksomheden, der leveres lige til frokosttid. Du slipper altså selv for at hente det ude i byen, og dermed tager du ikke tid fra arbejdet.

KringeXpressen leverer brød fra din lokale bager

Vi er altid meget opmærksomme på, at den enkelte bager lever op til KringleXpressens standarder. Således skal bagværket både være af en høj kvalitet, men udvalget skal også være af en vis størrelse. Vi tror på, at dette er den bedste måde at garantere alle vores kunder en høj kvalitet. Vi anbefaler at du selv udforsker de mange bagere på denne side, så du kan vælge den, der opfylder dine individuelle behov. Priserne er selvfølgelig fair og overkommelige og følger almindelige brødpriser. Vi mener nemlig ikke, at lækkert brød, lige til døren, behøver at koste en formue.
læs mere
Bagere der leverer i Brønshøj
Bageriet Sløjfen
2720 Vanløse
leverer i post nr.: 1800, 2000, 2100, 2200, 2400, 2450, 2500, 2600... Vis alle
Kirstens Konditori
2700 Brønshøj
leverer i post nr.: 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007... Vis alle