Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Brøndby Strand

Hvis det skal være nemt, så bestil dit brød og dine kager online ved KringleXpressen. I Brøndby Strand og omegn leverer vi brød og kager fra en lang række af de bedste bagerier, som du kan finde på listen herunder. Hvad enten du vil bestille morgenbrød til dig og familien eller til dine kolleger på arbejdet, så har du muligheden her på KringleXpressen, hvor du kan få dine varer leveret lige til døren. I din bestilling kan du også vælge at tilføje lækkert pålæg, drikkevarer og aviser. Kort sagt: med en bestilling fra KringleXpressen kan du få alt det, du plejer at købe hos din bager. Nu bliver det bare leveret direkte hjem til dig.

Eftermiddagshyggen er sikret med få klik på KringleXpressen

Hos KringleXpressen kan du bestille et stort udvalg af kager og wienerbrød, der bliver leveret fra lokale bagere. Hvad enten du har lyst til kringler, spandauere, muffins eller flødekager, så kan du finde det i udvalget fra de lokale bagere i Brøndby Stand og omegn. Alle kager bliver leveret direkte fra den lokale bager, så du er sikret god kvalitet og frisklavede kager.

Specielle kager til særlige lejligheder året rundt

I løbet af året indtræffer der festlige lejligheder, som skal fejres med flotte kager, som du kan finde her hos os ved KringleXpressen. Til studenterfesten kan du finde flotte og lækre kager specielt udformet som en studenterhue, der helt sikkert vil skabe glæde hos den nyudklækkede student. Til andre højtider på året, for eksempel til jul og nytår, kan du finde et stort udvalg af julekager og kransekager. Du finder alle disse specielle kager under kategorien "Sæsonvarer", hvor indholdet naturligvis ændres i løbet af året alt efter hvilken højtid, der nærmer sig.
læs mere
Bagere der leverer i Brøndby Strand
Wiuff Bageri Brøndby
2605 Brøndby
leverer i post nr.: 2500, 2600, 2605, 2610, 2620, 2625, 2630, 2635... Vis alle