Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Birkerød

Vil du gerne have lækkert og friskbagt brød og kager leveret lige til døren fra dit lokale bageri i Birkerød? Så er du kommet til det helt rette sted. På KringleXpressen.dk kan du bestille brød og kager fra de bedste bagerier rundt om i hele Danmark. På denne side finder du listen over de bagerier, som du kan bestille fra i Birkerød. Fælles for alle de bagere, som du finder her på KringleXpressen.dk er, at de bager kvalitetsbrød i topklasse.

Udbringning af bagerbrød i Birkerød

Der er intet så skønt som friskbagt brød på bordet. Hvad enten du kunne tænke dig lækre morgenboller, wienerbrød til kaffen eller friskt rugbrød til madpakkerne, bringer KringleXpressen.dk det ud til dig. Prøv for eksempel et lækkert og smagfuldt græskarbrød fra Tossebageren. Eller hvad med en wienerstang til eftermiddagskaffen? Her på siden kan du bestille lige, hvad du har lyst til fra din lokale bager til udbringning i Birkerød.

Birkerøds bedste bagerbrød og wienerbrød

Det er meget enkelt at bestille bagerbrød her på siden. Du skal blot vælge, hvilken bager, du kunne tænke dig brød fra. Dernæst skal du bestille dine varer, og så bringer vi dem til din dør. Ud over byens bedste bagerbrød og wienerbrød kan du også bestille den flotteste kagemand. Hos Tossebageren kan du bestille en wienerbrødskagemand med slik til kun 180 kroner. Her er der kage til mange lækkersultne børn og voksne. Velkommen til KringleXpressen.dk, hvor du kan bestille bagværk fra din lokale bager.
læs mere
Bagere der leverer i Birkerød
Patricks Bakery
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2800, 2820, 2830, 2840, 2850, 2860, 2870, 2900... Vis alle
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle